Zelf filmen?

Huur kindvriendelijke apparatuur

Maak het laatste schooljaar van groep 8 onvergetelijk door een eindfilm te maken met groep 8. De leerlingen en leerkracht(en) filmen op school met een professionele apparatuur. Wij verzorgen eventueel de professionele montage.

Vraagje?

  De afscheidsavond in een nieuw jasje

  Film als alternatief voor de musical

  Een onvergetelijk afscheid

  Maak het laatste schooljaar van de leerlingen uit groep 8 onvergetelijk door een unieke eindfilm te maken in plaats van een musical. Het thema film past perfect bij deze generatie. Dus hoe gaaf is het om zelf te filmen, regisseren en acteren voor de leerlingen? Het fijne aan acteren in een eindfilm is dat de groep 8 leerlingen de teksten niet volledig uit hun hoofd hoeven te leren. 

  Creatief aan de slag met groep 8

  Met het doe-het-zelf filmpakket kunnen de leerlingen zelf hun creativiteit de vrije loop laten gaan. In de weken/maanden voorafgaand aan de afscheidsavond filmt de klas zelf de eindfilm.

  Rustig genieten tijdens de afscheidsavond

  De eindfilm zorgt voor minder stress en drukte bij de leerlingen op de afscheidsavond zelf. Je krijgt echt een afscheidsavond waar iedereen rustig achterover kan leunen. Het wordt gegarandeerd een leuk eindproduct dat geen enkele andere school heeft. Helemaal zelf gemaakt door groep 8. De groep 8 leerlingen kunnen genieten van de speelfilm die door de hele klas is gemaakt. Als leerling krijg je daardoor ook alles mee van de complete afscheidsavond. 

  Prachtig aandenken aan groep 8

  Met een eindfilm krijg je een geweldig eindresultaat die alle leerlingen na afloop ook nog eens digitaal ontvangen. Een prachtige en tastbare herinnering aan de tijd op de basisschool.

  Cameraverhuur inclusief filmscript

  Je huurt voor een schoolweek (maandag t/m vrijdag) onze apparatuur inclusief filmscript. Je huurt een goede videocamera, inclusief alle benodigde toebehoren. Denk aan een filmstatief, richtmicrofoon, geheugenkaart en een accu. Daarnaast is het ook mogelijk dat wij de professionele montage verzorgen tegen een gereduceerd tarief.

  Code Rood

  € 279,-

  per week
  Inbegrepen

  Strafkamp 8

  € 279,-

  per week
  Inbegrepen

  Geheugenkliniek

  € 279,-

  per week
  Inbegrepen

  Hoe werkt de doe-het-zelf film?

  Met een beetje hulp van de leerkracht, filmen de leerlingen zelf de scènes. Bij ons huren jullie professionele apparatuur. Filmen doe je aan de hand van een duidelijke handleiding en online instructiemateriaal. Elke scène is steeds voor één of een aantal leerling(en) geschreven. 

  Tijdens de afscheidsavond zal het voor iedereen een unieke première worden. De leerlingen weten namelijk niet 100% wat hun klasgenoten hebben gefilmd.  Spannend!

  Alternatief voor de musical van groep 8

  Met de doe-het-zelf film hebben jullie nog steeds een super alternatief voor de musical of eindfilm met onze filmploeg. Kort samengevat: de leerkracht en leerlingen filmen zelf op school. Wij geven een online filmles voor de leerlingen en verzorgen optioneel de professionele montage. 

  Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden. Er is maar zeer beperkt plek voor de cameraverhuur. In de maanden mei t/m juli is de verhuur doorgaans beperkt beschikbaar. 

  Toch liever alles uitbesteden?

  Wij begrijpen dat het wellicht niet altijd lukt zelf te filmen en ook nog eens te monteren. Dan is onze eindfilm ook altijd nog een mooie oplossing. Ook voor dit schooljaar is er nog plek!

  Schuiven naar boven