Let op: schooljaar 2023-2024 is helemaal vol voor eindfilms op werkdagen.

In mei & juni zijn er nog een paar dagen in het weekend beschikbaar.

Onze montageservice (jullie filmen zelf, wij monteren) is nog wel beschikbaar!

Filmscripts

Overzicht van scripts voor eindfilms

Ontvang een overzicht van alle beschikbare filmscripts voor eindfilms met groep 8 in jouw mailbox. Neem het overzicht rustig door. Heb je na het lezen nog vragen? Neem dan gerust contact op. Wij adviseren je graag onafhankelijk.

Alle filmscripts ontvangen?

  Filmscripts voor jullie eindfilm

  Schitter met groep 8 in een echte film

  Tof, jullie gaan een eindfilm maken! Nu nog de keuze van een leuk script. Gelukkig hebben wij inmiddels 11 filmscripts in het aanbod. Wij adviseren jullie graag met de zoektocht naar een geschikt filmscript. Hieronder tref je alvast de drie meest gekozen filmscripts. 

  Alle filmscripts bekijken? Vraag hierboven het overzicht aan. Direct reserveren? Dat kan!

  Code Rood

  Details

  Het script

  Groep 8 van basisschool De afzwaaier heeft een VIP-arrangement gewonnen bij het spiksplinternieuwe Museum van de Toekomst.

  Groep 8 van basisschool De afzwaaier heeft een VIP-arrangement gewonnen bij het spiksplinternieuwe Museum van de Toekomst. ’s Avonds krijgen ze een persoonlijke rondleiding van de directrice. Eenmaal binnen kijken ze hun ogen uit. En hun handen; Tijmen vraagt zich af waar het rode knopje voor is. Er is maar één manier om daar achter te komen. Voorzichtig drukt hij erop en dan… gaat het alarm af, de deuren sluiten automatisch, er komen valhekken naar beneden en het museum wordt hermetisch afgesloten….

  In Code rood! zijn de kinderen op zichzelf aangewezen en laten ze zien hoe de wereld er in de toekomst uit kan zien. Dat zou wel eens heel wat beter kunnen zijn dan iedereen verwacht! Een eindfilm vol spanning en humor, die laat zien dat de toekomst vandaag begint!

  Strafkamp 8

  Details

  Het script

  Strafoefeningen, extra corvee, een ijzige sfeer… Het kamp van groep 8 verloopt anders dan gedacht. Drie 80-jarigen – Bep, Bas en Bes – zwaaien de scepter en onderwerpen de kinderen aan een streng regime.

  Strafoefeningen, extra corvee, een ijzige sfeer… Het kamp van groep 8 verloopt anders dan gedacht. Drie 80-jarigen – Bep, Bas en Bes – zwaaien de scepter en onderwerpen de kinderen aan een streng regime. Terug naar de waarden en normen van vroeger, is hun motto. Dat levert spannende en humoristische momenten op. Helemaal als twee kinderen kans zien zich aan de regels te onttrekken. Ze ontdekken een geheim dat Bep al vijftig jaar met zich meedraagt: de mysterieuze verdwijning van haar dochter Sofie.

  Twee louche detectives, een overval, een échte detective, twee politieagenten en de onverwachte opkomst van een Mexicaanse vrouw zorgen voor een daverend en verrassend einde van Strafkamp 8!

  Geheugenkliniek

  Details

  Het script

  Overmatig apparatengebruik dat leidt tot geheugenverlies? De Geheugenkliniek biedt hier dé oplossing voor! In De Geheugenkliniek worden risicovolle testen gedaan met proefpersonen. 

  Overmatig apparatengebruik dat leidt tot geheugenverlies? De Geheugenkliniek biedt hier dé oplossing voor! In De Geheugenkliniek worden risicovolle testen gedaan met proefpersonen. Het nieuws wordt door een reclamebureau met hippe reclamespots groots aan de man gebracht. Maar deugt de behandeling in de kliniek eigenlijk wel? 

  Basisschool De Toekomst staat naast De Geheugenkliniek, en de leerlingen van groep 8 krijgen argwaan. Daarom besluiten rechercheurs Woest en Ferm tot een undercoveractie, die bijna rampzalig afloopt.

  Lukt het groep 8 het geheim van De Geheugenkliniek te ontrafelen? Het populaire tv-programma de mening gaat voor pakt het nieuws van de kliniek op. Kortom, een eindfilm met spanning en sensatie! 

  * extra rollen zijn figurantenrollen of ‘eigen input’ rollen. Figurantenrollen hebben geen tekst en zijn enkel op de achtergrond in beeld. Eigen input rollen zijn afhankelijk van het filmscript. Dit zijn door de kinderen zelf opgenomen clips die worden verwerkt in de eindfilm. Deze eigen clips zijn onderdeel van het filmscript. Ook te spelen door de hoofd- en bijrollen.

  Schuiven naar boven