Filmscripts

Overzicht van scripts voor eindfilms

Ontvang een overzicht van alle beschikbare filmscripts voor eindfilms met groep 8 in jouw mailbox. Neem het overzicht rustig door. Heb je na het lezen nog vragen? Neem dan gerust contact op. Wij adviseren je graag onafhankelijk.

Alle filmscripts ontvangen?

  Filmscripts voor jullie eindfilm

  Schitter met groep 8 in een echte film

  Tof, jullie gaan een eindfilm maken! Nu nog de keuze van een leuk script. Gelukkig hebben wij inmiddels tien filmscripts in het aanbod. 

  Wij adviseren jullie graag met de zoektocht naar een geschikt filmscript. Hieronder tref je alvast de meest gekozen filmscripts. Alle filmscripts bekijken? Vraag hierboven via het contactformulier het overzicht aan.

  Meest gekozen filmscripts

  Strafoefeningen, extra corvee, een ijzige sfeer… Het kamp van groep 8 verloopt anders dan gedacht. Drie 80-jarigen – Bep, Bas en Bes – zwaaien de scepter en onderwerpen de kinderen aan een streng regime. Terug naar de waarden en normen van vroeger, is hun motto. Dat levert spannende en humoristische momenten op. Helemaal als twee kinderen kans zien zich aan de regels te onttrekken. Ze ontdekken een geheim dat Bep al vijftig jaar met zich meedraagt: de mysterieuze verdwijning van haar dochter Sofie.

  Twee louche detectives, een overval, een échte detective, twee politieagenten en de onverwachte opkomst van een Mexicaanse vrouw zorgen voor een daverend en verrassend einde van Strafkamp 8!

  Groep 8 van basisschool De afzwaaier heeft een VIP-arrangement gewonnen bij het spiksplinternieuwe Museum van de Toekomst. ’s Avonds krijgen ze een persoonlijke rondleiding van de directrice. Eenmaal binnen kijken ze hun ogen uit. En hun handen; Tijmen vraagt zich af waar het rode knopje voor is. Er is maar één manier om daar achter te komen. Voorzichtig drukt hij erop en dan… gaat het alarm af, de deuren sluiten automatisch, er komen valhekken naar beneden en het museum wordt hermetisch afgesloten….

  In Code rood! zijn de kinderen op zichzelf aangewezen en laten ze zien hoe de wereld er in de toekomst uit kan zien. Dat zou wel eens heel wat beter kunnen zijn dan iedereen verwacht! Een film vol spanning en humor, die laat zien dat de toekomst vandaag begint!

  Overmatig apparatengebruik dat leidt tot geheugenverlies? De Geheugenkliniek biedt hier dé oplossing voor! In De Geheugenkliniek worden risicovolle testen gedaan met proefpersonen. Het nieuws wordt door een reclamebureau met hippe reclamespots groots aan de man gebracht. Maar deugt de behandeling in de kliniek eigenlijk wel? Een spannend en grappig verhaal over slimme, goedgeklede zakenmensen die snel geld willen verdienen.

  Basisschool De Toekomst staat naast De Geheugenkliniek, en de leerlingen van groep 8 krijgen argwaan. Daarom besluiten rechercheurs Woest en Ferm tot een undercover-actie, die bijna rampzalig afloopt…

  Lukt het groep 8 het geheim van De Geheugenkliniek te ontrafelen? Het populaire tv-programma de mening gaat voor pakt het nieuws van de kliniek op. Wat doet je geheugen en hoe belangrijk zijn herinneringen? Kortom, een verhaal met spanning en sensatie! Met als hoofdvraag: Heb jij ook een upgrade voor je geheugen nodig?

  Schuiven naar boven