Let op: schooljaar 2023-2024 is helemaal vol voor eindfilms op werkdagen.

In mei & juni zijn er nog een paar dagen in het weekend beschikbaar.

Onze montageservice (jullie filmen zelf, wij monteren) is nog wel beschikbaar!

Musical filmen?

Wij helpen jullie groep 8!

Maak het laatste schooljaar van groep 8 onvergetelijk door de musical te filmen. De leerlingen en leerkracht(en) filmen op school met een smartphone/tablet of wij verzorgen het filmwerk voor jullie en de volledige montage.

Vraagje?

  De afscheidsavond in een digitaal jasje

  Een alternatief voor de volledige musical

  Maak het laatste schooljaar van de leerlingen uit groep 8 onvergetelijk door jullie musical te filmen. Een goed alternatief in deze corona tijden. Het thema film past perfect bij deze generatie en biedt vele mogelijkheden voor jullie groep 8. Dus hoe gaaf is het om zelf te filmen, regisseren en acteren voor de leerlingen? 

  Met onze filmdiensten kunnen jullie onbezorgd een afscheidsavond organiseren. Fysiek of digitaal. In de weken voorafgaand aan de afscheidsavond filmt de klas steeds een of meerdere scenes op een dag. Dit kan op jullie eigen tempo gedaan worden. Bijvoorbeeld elke vrijdagmiddag omtoveren naar een filmmiddag. Of jullie voeren de musical volledig op in ons bijzijn, met een van onze filmmakers. En het monteren? Dat kunnen jullie uiteraard ook aan ons overlaten.

  De opgenomen musical zorgt voor minder stress en drukte bij de leerlingen op de afscheidsavond zelf. Je krijgt echt een afscheidsavond waar iedereen rustig achterover kan leunen. De groep 8 leerlingen kunnen genieten van de speelfilm die door de hele klas is gemaakt. En lukt het niet met alle ouders in de school? Dan kun je de opgenomen musical ook altijd nog online doorsturen. Als groep 8 leerling krijg je daardoor alsnog een leuke afscheidsavond. Kortom: een geweldig eindresultaat die alle leerlingen na afloop ook nog eens digitaal ontvangen. Een prachtige en tastbare herinnering aan de tijd op de basisschool.

  Hoe werkt het filmen van de musical?

  Met een beetje hulp van de leerkracht, filmen de leerlingen zelf de scènes.  Dat kan met een smartphone of tablet. Dat doe je aan de hand van een duidelijke handleiding. Elke musical scène is steeds voor één of een aantal leerling(en) geschreven en kan dus veilig apart worden gefilmd. Uiteraard kunnen wij ook de volledige musical voor jullie filmen.

  Wij verzorgen als aftrap kosteloos een live filmles voor de hele klas, via een van de digitale tools die jullie als school gebruiken. Hierbij bespreken wij handige tips and tricks voor de voorbereiding, de rolverdeling en uiteraard het filmen zelf. 

  Alternatief voor de musical van groep 8

  Met de doe-het-zelf film hebben jullie nog steeds een super alternatief voor de musical met onze filmploeg. Kort samengevat: de leerkracht en leerlingen filmen zelf op school of wij verzorgen het filmwerk. Wij geven een online filmles voor de leerlingen en verzorgen de professionele montage. Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.

  Toch liever een professionele eindfilm?

  Wij begrijpen dat het wellicht niet meer lukt een volledige musical in te studeren met de leerlingen. Dan is onze eindfilm ook altijd nog een mooie oplossing. Ook voor dit schooljaar is er nog plek!

  Investering voor het filmen van de musical

  Exclusief muscialscript.

  montage

  v.a. € 399,-

  incl. btw
  Inbegrepen

  film en montage

  € 699,-

  incl. btw
  Inbegrepen

  maatwerk

  in overleg

  incl. btw
  Inbegrepen
  Bijkomende kosten per pakket
  Schuiven naar boven