Montageservice reserveren

Schooljaar 2012-2023

Maak het laatste schooljaar van groep 8 nog steeds onvergetelijk door een eindfilm te maken. De leerlingen filmen op school met smartphone/tablet. Wij monteren het! Een alternatief voor de musical tijdens corona.

Reserveer de montageservice

Schitter met je klas in een echte film

Wat fijn dat je met ons deels een eindfilm gaat maken. Vul hieronder alle gegevens in en wij nemen snel contact op om jouw aanvraag te bespreken.

  Algemene vragen

  Had je al contact met ons gehad via de e-mail of telefoon?

  Hoe heb je ons gevonden?

  Mogen wij achter-de-schermen foto’s zonder leerlingen gebruiken ter promotie (via bijv. social media).

  Mogen wij achter-de-schermen foto’s met leerlingen gebruiken ter promotie (via bijv. social media).

  Leerkracht

  Wat is je naam? *

  Wat is je e-mailadres? *

  Telefoonnummer*

  Op welke dagen kunnen wij je het best bereiken?*

   

  Gegevens school

  Naam school*

  Straat en huisnummer*

  Postcode*

  Plaats*

  Factuurgegevens

  Postadres*

  Ter attentie van*

  E-mailadres factuur*

   

  Eindfilm

  Wanneer wil je filmen? *

  Hoeveel leerlingen doen er mee? *

  In welke staffel valt dat? *

  Heb je al een script gekozen? *

  Opmerking:

  Wanneer is de afscheidsavond? *

  Welke data hebben de voorkeur? *
  Let op: een filmdag is van 08.30 tot 16.00

  Welk aantal filmdagen wens je? *
  Voor meer rust, grote klassen, meer persoonlijke aandacht, meer variatie in shots, hogere kwaliteit en voor bepaalde filmscripts.

   

  Uitbreidingen

  Locatiebezoek/kick-off *

  Bloopers *
  Wij kunnen geen garantie bieden dat er bloopers zijn. Dit wordt bepaald door de filmmaker na oplevering van de eindfilm. Mochten er bloopers zijn, willen jullie dan een compilatie ontvangen?

   

  Voorwaarden en afspraken

  Eindfilm Maken is onderdeel van Media Bird, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 55920977.

   

  Betaalplicht
  Als ik op de button ‘Reservering versturen’ klik, reserveer ik een eindfilm met betaalplicht. Waarbij 35% direct na deze reservering wordt gefactureerd en de overige 65% na de eerste filmdag. Pas na ontvangst van de aanbetaling wordt het filmscript besteld door Media Bird.

  *

  Algemene Voorwaarden & Privacy
  Ik heb de Algemene Voorwaarden en de privacyverklaring gelezen en ik ga hiermee akkoord. Daarbij ga ik ook automatisch akkoord dat freelancers de eindfilms begeleiden, die niet in vast dienstverband zijn bij Media Bird en dat zij een deel van de persoonsgegevens verwerken voor een goede uitvoering van de eindfilm.

  *

   

  Filmdag
  De filmdag is van 08.30 uur tot 16.00 uur. De leerkracht dient dit tijdig aan de ouders/verzorgers te communiceren. Ook is er tijdens de filmdag(en) geen reguliere middagpauze thuis of overblijf op school mogelijk. Indien dit voor een van de leerlingen een probleem is, dan dient de leerkracht dit voor aanvang van de filmdag te bespreken met de filmmaker.

  *

  Reiskosten
  De reiskosten van de filmmaker worden berekend vanaf het woonadres tot de school/filmlocatie, met een bedrag van € 0,30 per kilometer. Indien er meerdere filmdagen zijn, dan worden er voor elke dag afzonderlijk reiskosten in rekening gebracht.

  *

   

  Filmlocaties
  Ik ben mij er van bewust dat ik zelf verantwoordelijk ben voor het verzorgen van afwisselende filmlocaties, zowel bij goede als slechte weersomstandigheden en ga hiermee akkoord.

  *

  Bestelling filmscript
  Ik machtig Media Bird om namens onze school het gekozen filmscript te bestellen en de gemaakte kosten te factureren aan de school. Hierbij worden de contactgegevens van de leerkracht en school gebruikt, zoals ingevuld tijdens het reserveren. Indien de leverancier vereist dat de school zelf een bestelling plaatst, dan zal de leerkracht/school zelf het filmscript bestellen en de factuur voldoen.

  Media Bird zal het filmscript bestellen zodra de aanbetaling is voldaan.

  Let op: het filmscript is een digitaal product dat wij/jij via het internet download(en)(t) direct na de bestelling van het script. Hierdoor vervalt het recht op 14 dagen bedenktijd en is er geen recht op terugbetaling. Door te reserveren verklaar je hiermee akkoord te gaan en zie je af van het recht om het filmscript te retourneren.

  *

   

  Aanlevering
  De eindfilm wordt in de meeste gevallen uiterlijk twee weken voorafgaand aan de afscheidsavond digitaal aangeleverd (WeTransfer). Indien de opnames binnen vier weken voor aanvang van de afscheidsavond plaatsvinden, dan wordt er naar gestreefd uiterlijk 5 dagen voorafgaand aan de afscheidsavond de eindfilm gereed te hebben.

  Kleine aanpassingen kunnen enkel binnen 5 dagen na ontvangst van de eindfilm worden doorgevoerd. Het is daarom van belang dat de leerkrachten zeer nauwkeurig de klassenlijst aanleveren met namen en direct na aanlevering de film bekijken. De eindfilm is te downloaden tot de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar (lees: einde zomervakantie).

  *

   

  Aanvraag afronden

  Schuiven naar boven