Zelf filmen?

Wij monteren voor jullie!

Maak het laatste schooljaar van groep 8 onvergetelijk door een eindfilm te maken met groep 8. De leerlingen en leerkracht(en) filmen op school met een smartphone/tablet. Wij verzorgen de professionele montage.

Vraagje?

  De afscheidsavond in een nieuw jasje

  Een uniek alternatief voor de musical

  Een onvergetelijk afscheid

  Maak het laatste schooljaar van de leerlingen uit groep 8 onvergetelijk door een unieke eindfilm te maken in plaats van een musical. Het thema film past perfect bij deze generatie, die opgroeit met video’s en films. Hoe geweldig is het voor de leerlingen om zelf te filmen, regisseren en acteren? 

  Het fijne aan acteren in een eindfilm is dat de groep 8 leerlingen de teksten niet volledig uit hun hoofd hoeven te leren. Ze kunnen zich richten op de kern van het verhaal en hebben de vrijheid om te improviseren, wat het acteren losser en leuker maakt. Het geeft hen een kans om hun creativiteit en talenten op een nieuwe manier te ontdekken en ontwikkelen.

  Creatief aan de slag met groep 8

  Met ons doe-het-zelf filmpakket kunnen de leerlingen hun creativiteit de vrije loop laten. In de weken voorafgaand aan de afscheidsavond filmt de klas steeds één of meerdere scènes per dag, wat een leuke en flexibele manier is om aan de film te werken. Dit kan in jullie eigen tempo, zonder de druk van dagelijkse repetities. 

  Stel je voor: elke vrijdagmiddag wordt omgetoverd tot een filmmiddag, waar de leerlingen enthousiast aan hun project werken. Het proces wordt leuk en ontspannen, zonder de gebruikelijke stress van een traditionele musical.

  Rustig genieten tijdens de afscheidsavond

  In plaats van nerveus op het podium te staan, kunnen de leerlingen rustig achterover leunen en genieten van hun harde werk. Het wordt gegarandeerd een uniek en persoonlijk eindproduct dat geen enkele andere school heeft, helemaal zelf gemaakt door groep 8. De leerlingen kunnen volop genieten van de speelfilm die ze samen hebben gemaakt. Ze krijgen ook de kans om alles mee te maken wat er die avond gebeurt, zonder iets te missen vanwege zenuwen of repetities.

  Investering voor de doe-het-zelf film

  Optioneel kun je bij ons een videocamera, microfoon en andere toebehoren huren.

  Code Rood

  € 549,-

  incl. btw
  Inbegrepen

  Strafkamp 8

  € 549,-

  incl. btw
  Inbegrepen

  Geheugenkliniek

  € 549,-

  incl. btw
  Inbegrepen

  Hoe werkt de doe-het-zelf film?

  Met een beetje hulp van de leerkracht filmen de leerlingen zelf de scènes, gewoon met een smartphone of tablet. Dit doen ze aan de hand van een duidelijke handleiding en online instructiemateriaal, wat het proces toegankelijk en eenvoudig maakt. 

  Elke scène is speciaal voor één of enkele leerlingen geschreven, waardoor iedereen een passende rol heeft. Dit zorgt ervoor dat iedereen betrokken is en zijn of haar moment in de schijnwerpers krijgt. 

  Tijdens de afscheidsavond wordt het een unieke première, want de leerlingen weten niet precies wat hun klasgenoten hebben gefilmd.

  Alternatief voor de musical van groep 8

  Met de doe-het-zelf film hebben jullie een fantastisch alternatief voor de musical of de eindfilm met onze filmploeg. De leerkracht en leerlingen filmen zelf op school, wij verzorgen de montage. Dit zorgt voor een hoogwaardig eindproduct zonder dat jullie zelf alle technische montage software hoeven te gebruiken. Uiteraard is er een correctieronde voor de leerkracht inbegrepen, zodat het eindresultaat perfect aansluit bij jullie wensen. 

  Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden, want er is maar beperkt plek voor deze variant. 

  Hoe werkt de doe-het-zelf film?

  Als het niet lukt om zelf te filmen en te monteren, is onze eindfilm ook een perfecte oplossing. We begrijpen dat tijd en middelen soms beperkt zijn, en daarom bieden we een complete service aan waar wij alles voor jullie regelen. Van het filmen tot de montage, wij zorgen ervoor dat het hele proces soepel verloopt. 

  Neem contact met ons op en maak het afscheid van groep 8 onvergetelijk. Zo kunnen jullie genieten van een prachtige eindfilm zonder de zorgen en het gedoe van de productie.

  Scroll naar boven