Let op: schooljaar 2023-2024 is helemaal vol voor eindfilms op werkdagen.

In mei & juni zijn er nog een paar dagen in het weekend beschikbaar.

Onze montageservice (jullie filmen zelf, wij monteren) is nog wel beschikbaar!

Zelf filmen?

Wij monteren voor jullie!

Maak het laatste schooljaar van groep 8 onvergetelijk door een eindfilm te maken met groep 8. De leerlingen en leerkracht(en) filmen op school met een smartphone/tablet. Wij verzorgen de professionele montage.

Vraagje?

  De afscheidsavond in een nieuw jasje

  Een uniek alternatief voor de musical

  Een onvergetelijk afscheid

  Maak het laatste schooljaar van de leerlingen uit groep 8 onvergetelijk door een unieke eindfilm te maken in plaats van een musical. Het thema film past perfect bij deze generatie. Dus hoe gaaf is het om zelf te filmen, regisseren en acteren voor de leerlingen? Het fijne aan acteren in een eindfilm is dat de groep 8 leerlingen de teksten niet volledig uit hun hoofd hoeven te leren. 

  Creatief aan de slag met groep 8

  Met het doe-het-zelf filmpakket kunnen de leerlingen zelf hun creativiteit de vrije loop laten gaan. In de weken/maanden voorafgaand aan de afscheidsavond filmt de klas steeds een of meerdere scenes op een dag. Dit kan op jullie eigen tempo gedaan worden. Bijvoorbeeld elke vrijdagmiddag omtoveren naar een filmmiddag. 

  Rustig genieten tijdens de afscheidsavond

  De eindfilm zorgt voor minder stress en drukte bij de leerlingen op de afscheidsavond zelf. Je krijgt echt een afscheidsavond waar iedereen rustig achterover kan leunen. Het wordt gegarandeerd een leuk eindproduct dat geen enkele andere school heeft. Helemaal zelf gemaakt door groep 8. De groep 8 leerlingen kunnen genieten van de speelfilm die door de hele klas is gemaakt. Als leerling krijg je daardoor ook alles mee van de complete afscheidsavond. 

  Prachtig aandenken aan groep 8

  Met een eindfilm krijg je een geweldig eindresultaat die alle leerlingen na afloop ook nog eens digitaal ontvangen. Een prachtige en tastbare herinnering aan de tijd op de basisschool.

  Investering voor de doe-het-zelf film

  Optioneel kun je bij ons een professionele videocamera, inclusief belichting, microfoon, boompole en andere toebehoren huren.

  Code Rood

  € 499,-

  incl. btw
  Inbegrepen

  Strafkamp 8

  € 499,-

  incl. btw
  Inbegrepen

  Geheugenkliniek

  € 499,-

  incl. btw
  Inbegrepen

  Hoe werkt de doe-het-zelf film?

  Met een beetje hulp van de leerkracht, filmen de leerlingen zelf de scènes. Dat kan met een smartphone of tablet. Dat doe je aan de hand van een duidelijke handleiding en online instructiemateriaal. Elke scène is steeds voor één of een aantal leerling(en) geschreven. 

  Tijdens de afscheidsavond zal het voor iedereen een unieke première worden. De leerlingen weten namelijk niet 100% wat hun klasgenoten hebben gefilmd. De uiteindelijke clips houden wij nog even geheim tot de grote dag. Spannend!

  Alternatief voor de musical van groep 8

  Met de doe-het-zelf film hebben jullie nog steeds een super alternatief voor de musical of eindfilm met onze filmploeg. Kort samengevat: de leerkracht en leerlingen filmen zelf op school. Wij geven een online filmles voor de leerlingen en verzorgen de professionele montage. Uiteraard is er een correctieronde inbegrepen voor de leerkracht.

  Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden. Er is maar zeer beperkt plek voor deze variant. In de maanden mei t/m juli is de doe-het-zelf optie doorgaans beperkt beschikbaar. Dan draaien wij voornamelijk volledige eindfilms.

  Toch liever alles uitbesteden?

  Wij begrijpen dat het wellicht niet altijd lukt zelf te filmen en ook nog eens te monteren. Dan is onze eindfilm ook altijd nog een mooie oplossing. Ook voor dit schooljaar is er nog plek!

  Optionele kosten
  Schuiven naar boven